Da Capo is een actief gemengd koor, geworteld in Stramproy. Ook wij zien als vereniging de kosten om ons heen stijgen. We zouden ieder jaar de contributie kunnen verhogen, maar hier zit een grens aan. Da Capo wil immers een laagdrempelige vereniging zijn en blijven. Daarom zoeken wij naar andere opbrengsten waarmee we onze activiteiten kunnen bekostigen.

Donaties

Donaties stellen ons in staat om te blijven doen wat we  als koor graag doen: met plezier blijven zingen, voor onszelf en voor onze toehoorders. Heeft u genoten van ons concert?
U maakt ons alsnog blij met een vrijwillige bijdrage; zonder verdere verplichtingen.

Klik voor Donatie aan Da Capo op de volgende link: Betaalverzoek donatie Da Capo

Op deze wijze kunt u direct via dit betaalverzoek het door u in te vullen bedrag overmaken naar de bankrekening van Da Capo.

U kunt uw vrijwillige bijdrage  ook overmaken naar:
Da Capo Stramproy Vocaal
Bankrekening NL63RABO0149931433 o.v.v. “Donatie”.

DANK U WEL!

Sponsoring via uw webshop-aankopen

Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!  Hoe werkt dit? Aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze website (dacapo-gemengdkoor.nl) wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via onze site naar de site van Bol.com: u betaalt altijd hetzelfde bedrag. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Ook bij bijvoorbeeld een restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy: wij zien niet niet wie wat bestelt. Wij zien alleen de bedragen die wij ontvangen.

Wij hebben alvast voor u een aantal van de aangesloten winkels geselecteerd. Klik op een logo om rechtstreeks te bestellen.

Wilt u liever zelf zoeken in een uitgebreid overzicht van alle aangesloten winkels?  Voor een overzicht klik: hier  U kunt de zoekfunctie gebruiken of scrollen.

Potgrondactie

In het voorjaar 2025 gaat de Potgrondactie van Da Capo weer van start. U draagt door de aankoop van potgrond financieel bij aan de activiteiten van ons koor en wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van goed gevulde bloembakken. Zo worden we er allebei beter van.
Hou daarom onze site, media en Facebook in de gaten voor het startschot. De leden van ons koor brengen de door u aangekochte potgrond gratis bij u thuis.