Da Capo is een actief gemengd koor, geworteld in Stramproy. Ook wij zien als vereniging de kosten om ons heen stijgen. We zouden ieder jaar de contributie kunnen verhogen, maar hier zit een grens aan. Da Capo wil immers een laagdrempelige vereniging zijn en blijven. Daarom zoeken wij – naast vergoedingen en de Potgrondactie – naar andere opbrengsten waarmee we onze activiteiten kunnen bekostigen.

Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!  Hoe werkt dit? Aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze website (dacapo-gemengdkoor.nl) wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via onze site naar de site van Bol.com: u betaalt altijd hetzelfde bedrag. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Ook bij bijvoorbeeld een restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw privacy: wij zien niet niet wie wat bestelt. Wij zien alleen de bedragen die wij ontvangen.

Wij hebben alvast voor u een aantal van de aangesloten winkels geselecteerd. Klik op een logo om rechtstreeks te bestellen.
Wilt u liever zelf zoeken in een uitgebreid overzicht van alle aangesloten winkels? Klik dan op de link onderaan de pagina. U kunt de zoekfunctie gebruiken of scrollen.

Sponsor Da Capo via uw aankoop bij Bol.com

Of voor een overzicht van alle aangesloten webwinkels klik: hier.

[wpmlmanagement]