Voorjaarskoor

6 januari 2023

En ineens weet je het, “Ik ga zingen!”

Dat komt dan goed uit. Da Capo Stramproy Vocaal start op 02 februari om 19:30u. bij Zaal van Loon een bijzonder leuk initiatief, genaamd “Da Capo Voorjaarskoor”. Iedereen die wil ervaren hoe fijn het is om te zingen in een koor, kan gratis deelnemen. Je zingt mee in het grootste koor uit de regio. Da Capo Stramproy Vocaal telt +/- 70 zingende leden. Na de kennismaking op 02 februari repeteren we vervolgens op de donderdagen van 20:00u. tot 22:00u., met een korte onderbreking voor een praatje en een drankje. Elke kandidaat krijgt een ervaren koorlid als buddy. Maar je zult ervaren dat samen zingen al snel heel vertrouwd voelt. We studeren een 5-tal liedjes in, die we tijdens concerten op 18 juni in het “Open Luchttheater” in Thorn, en op 23 juni in het “Munttheater” te Weert uitvoeren.

Zingen is erg leuk, ontspannend én gezond. Na een repetitie voel jij je energieker en vrolijker. Meld je gezien het beperkte aantal plaatsen van 25 snel aan via: info@dacapo-gemengdkoor.nl. Vermeld je voor- en achternaam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Kijk op www.dacapo-gemengdkoor.nl of bel voor meer informatie met Mirjam 06-48478883 of Huub 06-29537900.