Onder het licht van de torenster

- 17 december 2017 - 16:30 uur
- 17 december 2017 - 19:30 uur
St. Willibrorduskerk, Kerkplein, Stramproy

“Onder het licht van de torenster”

Dat Stramproy een zeer muzikale gemeenschap is, staat als een paal boven water. Ook 2017 laat weer vele fantastische initiatieven en voorstellingen zien! Dat wij niet achter kunnen blijven spreekt voor zich, echter doen we dat niet zomaar!

In 2016 bestond Da Capo 20 jaar. In verband met ons drukke programma vorig jaar, willen we dit jubileum in 2017 samen met de Roojer gemeenschap vieren als dank voor de jarenlange steun die we als Da Capo hebben mogen ontvangen. En dat doen we op een aparte, leuke wijze op een bekende maar toch ook weer unieke locatie: in en rond de St. Willibrorduskerk.

Met “Onder het licht van de torenster” brengen we een bonte verzameling van muziek, verhalen en liedjes, omlijst met een scala aan licht en beelden. Het is echter niet zomaar een bonte verzameling: we staan stil bij wat ons bezighoudt, verwarmt, droevig stemt of verblijdt. Serieus en passend in deze tijd, maar ook met een glimlach, of knipoog naar het verleden. En vanzelfsprekend boordevol muzikaliteit, zoals u van ons mag verwachten.

We vieren dit jubileum samen met jeugdkoor Sing4U, meerdere muzikanten, solisten, en verhalenvertellers. We zijn zeer verheugd met hun deelname en met de mooie locatie waar we deze voorstelling, met al haar verscheidenheid aan geluid, licht en beelden, mogen brengen.

Meer info over de tijdstippen en andere praktische zaken volgt o.a. op deze website. Raadpleeg deze website of neem contact met ons op, maar noteer op 17 december alvast in uw agenda: “Onder het licht van de torenster“!