Potgrondactie 2024 zeer geslaagd

Gepubliceerd op 24 maart 2024

Zaterdag 23 maart was de succesvolle potgrondactie van Da Capo Stramproy Vocaal. Door de enthousiaste inzet van veel koorleden en een strakke organisatie werden er ongeveer de helft méér zakken verkocht en dus rondgebracht dan vorig jaar. Naast de eigen leden wil het bestuur met name de plaatselijke Hubo bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking. Voor wie de actie gemist heeft is er nog een kans. Bij florist René Vorselen (Prinses Marijkestraat 25) is er nog potgrond te koop waarvan een deel van de opbrengst ook nog naar Da Capo gaat. Na een dipje in het lenteweer knapt het weer richting het Paasweekend weer op dus wacht niet langer. Met deze kwalitatief hoogwaardige potgrond kunnen de planten in de grond en dit alles zal zorgen voor mooie tuinen in Stramproy.