Optredens van Da Capo in december!!!

Gepubliceerd op 29 december 2023

Kerstconcerten Da Capo Stramproy Vocaal
Op onze eerste repetitie, nog midden in de zomer, al aan kerstliedjes repeteren??  Dan zou je juist liedjes met titels als ‘We’re goïng to Ibiza’ of ‘Zoutelande’ verwachten! Toch was dat werkelijkheid.

De afgelopen maanden hebben we namelijk hard gewerkt aan het instuderen van een gevarieerd kerstprogramma. Op 14 december zingen we dit voor het eerst ten gehore bij gelegenheid van het Kerstdiner bij ‘Rust in Roy’. Vervolgens verzorgen we op 16 december vanaf 13:30u. twee sfeervolle kerstconcerten in winkelcentrum de Muntpassage in Weert.  s ’Avonds volgt een optreden in kerstsfeer in ‘De Stegel’ te Molenbeersel. Dit laatste doen we in samenwerking met de plaatselijke ‘Koninklijke Fanfare Sint-Isidorus’ en een blazers-kwintet uit Kessenich.     Als hoogtepunt volgt daarna dat we de Nachtmis zingen op 24 december om 22:00u. in de St. Willibrorduskerk te Stramproy. Hopelijk treffen we elkaar op een …………of meer van deze uitvoeringen die allen kostenloos te bezoeken zijn.