Tijd voor de potgrondactie

Gepubliceerd op 4 maart 2023

Lentekriebels, tijd voor de potgrondactie

Heeft u het ook gemerkt? Het zonnetje laat zich al wat meer zien.

Dit betekent dat de lente in aantocht is. Een goed moment om uw tuin- en potplanten voeding te geven om ze weer mooi tot bloei te kunnen laten komen. De mensen van Da Capo helpen u daar graag bij. Op 25 maart bezorgen zij weer kwaliteitspotgrond. Daartoe kunt u tot 11 maart uw bestelling opgeven. Dat kan heel makkelijk op twee manieren; bezoek onze website www.dacapo-gemengdkoor.nl Daar vindt u een button. Met een paar klikken is het geregeld. Ook kunt u schriftelijk bestellen. Deponeer daartoe een gesloten envelop op een van de adressen: Parklaan 54 of Bokkenstraat 21. Voeg daarin uw contante betaling én opgave van het aantal zakken met vermelding van uw naam en adres. Op de bezorgdatum 25 maart hoeft u niet thuis te blijven. De zangeressen en zangers van “Da Capo Stramproy Vocaal” leggen de potgrond aan de rand van uw oprit of onder de overkapping. Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun!