“A Million Dreams”

Gepubliceerd op 28 oktober 2022

Da Capo Vocaal presenteert zondagmiddag 04 december “A Million Dreams”:

Dromen maken duidelijk wat ons bezighoudt. En precies dát is wat onze zangers en zangeressen graag met u delen. Het programma voor het bijzondere concert met de titel “A Million Dreams” is opgebouwd uit populaire liedjes en meezingers waarin de dromen van onze zangers en zangeressen voorbijkomen. U gaat ervaren dat hun dromen óók de uwe zijn ……….of misschien wel worden. 

Da Capo Vocaal wordt in een aantal liedjes ondersteund door de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Rotem. Dit orkest, bestaande uit méér dan 50 muzikanten, draagt niet zomaar de titel Koninklijk. Net als ons koor zijn ze ambitieus en gaan ze uitdagingen niet uit de weg. Zoals u misschien weet bestaat een harmonie, in tegenstelling tot een fanfare, niet uitsluitend uit koperblazers, saxofoons en slagwerkers. Ook houtblazers zoals klarinet, dwarsfluit, hobo en fagot maken deel uit van het instrumentarium. En de contrabassen maken het helemaal compleet. 

Dromen gaan over liefde, verdriet en alles wat ons overdag bezig houdt. Soms zitten er zelfs boodschappen in. De diversiteit in bezetting van deze harmonie past héél mooi in de ondersteuning van de liedjes die Da Capo Vocaal voor u zingt. Kortom; “A Million Dreams” wordt een héél sfeervol concert dat u niet mag missen. Noteer alvast de datum in uw agenda. Later volgt meer informatie.