Wie jarig is trakteert!

Gepubliceerd op 3 mei 2021

Op 3 mei bestaan we vijfentwintig jaar. Tijd om feest te vieren. Dat doen we met de uitgifte van een jubileumkrant waarin we een muzikale reis maken. Het is een unieke “bewaarkrant”, opgebouwd uit mooie verhalen, gedichten, foto’s, anekdotes en nog veel meer uit de vele memorabele momenten die we in de voorbije jaren samen met jou beleefden.

Onze leden werden dit weekeinde al verrast met “hoog” bezoek. Het bestuur kwam hen de jubileumkrant persoonlijk overhandigen. En bij een feest mag iets lekkers natuurlijk niet ontbreken. Bakker Joost Snijders heeft speciaal voor deze gelegenheid gebakjes gemaakt, voorzien van het vernieuwde Da Capo logo.

Omdat Da Capo haar jubileum graag samen met jou viert, vind ook jij onze jubileumkrant een dezer dagen in de brievenbus. En wil jij net als onze zangers óók genieten van die overheerlijke
Da Capo gebakjes? Ze zijn te koop bij Joost van 4 t/m 8 mei 2021.