Nieuw logo onthuld tijdens jubileum!

Gepubliceerd op 3 mei 2021

De afgelopen periode zijn onze leden; Ria, Herman en Suzanne, intensief bezig geweest om het logo van Da Capo naar de huidige tijd te brengen, nadat deze vraag vanuit het bestuur bij hen was neergelegd.

Hierbij vonden we het belangrijk om de sterke, stabiele, tijdloze en krachtige basis van het logo te behouden; dit krachtige beeld visualiseert al 25 jaar onze identiteit. De benaming en belettering moest naar het nu gebracht worden, ook daar waren we het over eens. Daarnaast moest het geheel ook toekomstbestendig zijn én het logo moest in de toekomst nog aan kracht en herkenning kunnen winnen.

Met deze nieuwe versie van het logo zijn wij van mening hierin geslaagd te zijn en gaan we samen met veel vertrouwen een goede toekomst tegemoet.