Toch nog een laatste repetitie voor de zomervakantie!!

Gepubliceerd op 11 juli 2020

Na vele weken niets mogen, kwam dan toch eindelijk het nieuws dat we weer mochten zingen, mits we ons aan bepaalde regels van het RIVM hielden. Er werd goed nagedacht over mogelijke locaties, maar het bleek nog niet mee te vallen een geschikte plek te vinden. Gelukkig wilde Pieter Schreurs zijn medewerking aan Da Capo verlenen, zodat we toch nog een keertje SAMEN konden zingen voor de zomervakantie. Het was te merken dat we een tijdje niets gedaan hadden, maar het plezier was er niet minder om. Wat was het fijn om weer samen te zijn.

We gaan nu op zoek naar een geschikte locatie om de draad na de zomervakantie weer te kunnen oppakken en hopelijk volgend jaar het gemiste concert van dit jaar te kunnen geven.

Wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie en tot gauw!

Speciale dank aan de familie Schreurs voor het beschikbaar stellen van hun manege en aan Thieu Niellissen voor het maken van een paar mooie kiekjes.